Поддръжка на сайтове

 

Вече сте извършили първата стъпка и притежавате сайт, сега е време да помислите над поддръжката му. Имате нужда сайта Ви да бъде обновяван и да добавяте нова информация, подновяване на съдържание като снимки и видеа и редактиране на адреси. IT 3S може да Ви помогне с тази техническата поддръжка на вашия сайт. Ние имаме опит с различни системи за менажиране на съдържание (CMS) като Wordpress, Joomla и Drupal. Бързо ще се справим с конфигурирането и Вие ще останете доволни от резултата.

Услугите ни включват:

Създаване на категории/менюта

Искате нова категория или меню на вашия сайт, ние ще се заемем. Можем да аранжираме вашия CMS темплейт според нуждите Ви. Заявете вашите желания и ние ще ги реализираме. Можем да реорганизираме статиите Ви, по нов начин, да сменим категориите им или да ги архивираме.

Поддръжка на съдържание

Включва редактиране и замяна на изображения, видеа и линкове. Добавяне и изтриване на вече съществуващо съдържание (файлове, текстове, снимки и др.).

Инсталиране на модули и плъгини

Тези модули могат да добавят нова функционалност към сайта Ви, онлайн магазин или да променят визията му. Имате идея за вашия сайт, но не знаете процесът на инсталиране, оставете го на нас.

Решаване на проблеми със сайт

Вашия сайт не работи по необясними причини, ние ще се намесим. Ще проследим корена на проблема, независими дали е в CMS-а или произлиза от хостинга. Насочваме домейни към хостинга. Решаваме други проблеми с хостинга, настройки на пощенски кутии и хостване на няколко сайта от един профил.

Вграждане на iframe

Ние може да Ви помогнем при вграждането на iframe във Вашят сайт. Така може да показвате съдържание от ваш бизнес партньор директно на страница от Вашият сайт.

Обновление

Обновяваме както цялата CMS система, така и различни допълнения и модули. За всеки сайт е важно да работи с после версия на софтуера, за да има едно високо ниво на сигурност и да се премахнат стари бъгове.

Конфигуриране и редактиране на htaccess файла.Това е текстов файл, който ви помага да контролирате как посетителите ви взаимодействат с уебсайта Ви.

 

Оставете управлението на уебсайта си в нашите ръце. Ние ще се заемем с пълната поддръжка. Вие се съсредоточете върху креативния процес и съдържанието на сайта, а правилното функциониране на всички елементи е наша грижа.