Facebook Ads

С течение на времето дигиталния маркетинг се насочва все повече към социалните мрежи. Facebook е лидер сред тях с повече от 2 милиарда месечни потребители. В тази социална мрежа, потребители се свързват с техните близки, както и с различни марки в една приятна среда. Всичката информация се смесва в така наречения фийд.Това го прави идеална сцена за реклама. Може да достигнете до изключително голяма аудитория при това лесно и значително по-евтино от традиционните медии като телевизия и радио.

Ние предлагаме изработване на Facebook кампании, управлението им и оптимизирането за максимизиране на конверсиите. Маркетинговите ни експерти ще се съобразят с бюджета Ви и продуктите, които предлагате, за да създадат подходяща и ефективна стратегия за вашите реклами. Те ще изберат подходящия формат, позиция, както и време за публикуване.

Преимуществата на Facebook Ads.

Подобрява продажбите

Този тип реклама може да се използва за подобряване както на онлайн продажбите, така и на локалните. Вие може да решите да стартирате различни кампании с цел популяризирането на вашите магазини и продукти, или да продавате директно през Facebook.

Таргетиране

Ние ще настроим кампанията така, че тя да се показва само на отбрана аудитория, съобразно възраст, населено място, използвано устройство и интереси. Това ще Ви спести пари и ще гарантира резултати.

Мобилни потребители

Голям процент от влизащите във Facebook, правят това през мобилните си телефони. Така вашето послание стига, до потребителите през целия ден и независимо от мястото.

Анализи в реално време

На вашата фирмена страница във Facebook има отдел Insights. От там можете да следите вашата кампания, KPI индикаторите за цената и брой кликове, както и до колко зрители е стигнала вашата публикация. Ние използваме този инструмент за настройване на кампанията за максимални резултати, а Вие може да следите дейността ни.

Подобряване на имиджа на марката Ви

Facebook ads. са базирани на импресии. Не се плаща на клик, а на брой виждания. Те са  предназначени да стигнат до възможно най-голяма аудитория. Така вашата марка става по-позната.

Различни рекламни позиции

Имате избор измежду 5 позиции: дясна колона на фийда, дясна колона на други страници, в самия фийд, в мобилния фийд, в мобилните приложения. Използването на различни подобрява видимостта.

 

Една пълна дигитална маркетингова стратегия задължително включва тази тата популярна социална мрежа. С помощта на малък и контролируем бюджет можем да създадем подходяща кампания за популяризиране на страницата Ви, продукти и услуги, уебсайта Ви, както и текущи промоции.

С Facebook ads. Вие ще стигнете до точните потребители по един лесен и бърз начин.