Google AdWords

С подобряването на интернет услугите и достъпността, възможностите на бизнеса се разширяват. Все повече потенциални клиенти се включват в глобалната мрежа всекидневно. Те предпочитат интернет пред традиционните забавления. Така традиционните канали за реклама като телевизия и вестници замират и биват заместени от модерния подход – дигиталната реклама.

Google като номер едно при търсачките е най-лесния и бърз метод да поставите вашата марка на дигиталната сцена. Рекламирайки в Google, заедно с мрежата от сайтове сътрудници, имате способността да достигне до милиарди потребители по най-бързия начин.

Поради многото възможности и настройки за всяка кампания е добре да поверите дигиталната реклама в ръцете на специалисти. Ние може да изградим индивидуална стратегия за вашия бизнес, така че да покажете рекламата си в правилните сайтове, да достигнете до правилната аудитория и да предизвикате желаната реакция.

Google предлага изключителна възможност за тясно таргетиране, по пол, локация, устройство и дори по часове, в които искате да се показва рекламата.

Друго предимство е, че с този тип реклама се плаща само за реални кликове (pay per click). Ние ще настроим дневния бюджет с подобаваща цена на клик и ще бъдете таксувани сами когато клиентите посетят обявата Ви. Така не пръскате пари за реклами, които почти никой не посещава.

Google подрежда рекламите по ранг спрямо тяхното съдържание и цена на клик. За по-добро позициониране на вашата реклама и по-ефективно използван бюджет, ние ще направим анализ на ключовите думи и ще изберем най-подходящите на база тенденции и вашата лендинг страница. Така вашата реклама ще се показва редом с други, които са платили повече за същия резулат.

Една от най-добрите страни на Google Adwords е наличието на ре-маркетинг. Можем да ре-таргетираме рекламите към потребители, които са извършили някакво действие на страницата Ви преди. Така например клиент, който е посетил страницата Ви, сложил е продукт в количката и е излязъл без да го закупи сега може да види вашата реклама с купон за отстъпка и да го закупи. Така си връщате потенциално загубени клиенти.

Google позволява оптимизиране на вашата реклама според целта. Това може да е повече конверсии (покупки или посещения), повече видимост, максимална посещаемост или минимален разход за клик. Ние ще се погрижим да постигнете маркетинговите си цели по оптимален начин.

Предлагаме цялостен подход. Ще изработим вашите реклами, ще използваме по оптимален начин ресурсите, ще менажираме цялата кампания и ще покажем резултатите в края във формата на доклад.

Чрез нас, по лесен начин, ще стигнете до хиляди нови клиенти чрез Google Adwords и да популяризирате марката Ви.