Поддръжка на компютри

 

Грижата за вашите компютри не спира със закупуването им. Без правилната поддръжка, новото оборудване бързо започва да се забавя и да предизвиква проблеми, затова имате нужда от поддръжка. Ние обръщаме специално внимание на всеки един клиент и нуждите му. Ще конфигурираме вашия софтуер и хардуер.

Освен първоначалната настройка, Вие се нуждаете от периодична компютърна поддръжка. Дори всичко да е наред и да сте добре предпазени, има възможност някой от вашите служители да се свърже през незащитена мрежа или да стартира вирус от прикачен в пощата файл. Това създава различни опасности, като например популярните крипто вируси. Те „отвличат“ компютрите и не позволяват достъп до файловете в тях, освен ако не се плати откуп. Ние предотвратяваме това с антивирусен софтуер, както и реагираме при вече засегнати компютри. Така вашия бизнес ще бъде защитен.

Нашата абонаментна поддръжка се грижи и за актуализацията на вашите програми. Използвайки последна версия на софтуера, ще се възползвате от новите функции, както и ще избегнете пропуски в сигурността, на старите версии. Бизнесът все повече разчита на интернет: кореспонденцията е почти на 100% онлайн; много компании използват ERP системи за менажиране; базите от данните са онлайн; ползват се облачни услуги; Добрата защита е задължителна.

Помагаме при специализирани програми, които имат усложнена инсталация и се нуждаят от допълнителен настройки и конфигурации, които не са ясно описани.  

За мигновена реакция при проблем, няма по-добро решение от отдалечената поддръжка. Ние можем да решим вашия проблем в рамките на минути и при това изцяло онлайн, чрез отдалечен достъп до вашият компютър.

Всеки месец, наш ИТ специалист ще проверява компютрите ви във вашия офис за зловреден софтуер, ще актуализира приложенията Ви и ще следи за правилното функциониране на компютрите във вашият офис.

Ние може да ви помогнем при избор ви на хардуерни компоненти и да изберем оптималните параметри за вашите работни станции.

Услугата абонаментна компютърна поддръжка и администрация включва:

- Администриране на компютърните системи на клиента.
- Осигуряване на нормалното  функциониране на  инсталираните софтуерни приложения.
- Отстраняване на злонамерен софтуер.
- Актуализиране на софтуерните продукти.
- Инсталиране на антивирусни програми.
- Помагане при инсталирането на специализирани програми, според нуждите на клиента.
- Отдалечена поддръжка и администрация.
- Инсталиране и конфигуриране на прилежащата периферия
- Консултация при софтуерни въпроси.
- Ежемесечна софтуерна профилактика на компютрите в офиса.
- Консултация по хардуерни въпроси.
- Неограничен брой посещения при възникване на проблем. 

Оставете грижата за поддръжката на компютрите ви в професионални ръце. Така вие може да се съсредоточите върху основните дейности, който извършва компанията ви и да бъдете спокойни, че всичките Ви ИТ нужди са добре покрити.

Нашата услуга „абонаментна компютърна поддръжка и администрация“ изцяло премахва нуждата от наемане на ИТ специалист на постоянен договор. Така вие спестявате пари и получавате една изключително качествена услуга.

Разгледайте различните абонаментни планове и изберете най-подходящия за вас тук.