Поддръжка на мрежи

 

В днешно време, бизнесът разчита все повече на онлайн дейности. Не можем да си позволим дори и за миг да сме офлайн. Клиентите разчитат на качествени и бързи услуги. За целта имате нужна от безупречна поддръжка на вашата мрежа. Ние предлагаме широка гама от услуги към абонаментите ни.  

Поддръжка на мрежи

Вашите мрежи ще бъдат правилно администрирани и конфигурирани. При възникване на проблем нашите ИТ специалисти ще реагират по възможно най-бързия начин.Това може да стана, както на място във вашия офис, така и дистанционно, в зависимост от проблема.

Настройка на мрежови устройства

Ние можем да конфигурираме цялата Ви мрежа. Заедно ще планираме, от колко и какви рутери имате нужда, къде точно да са аксес точките и какви суичове са най-подходящи за Вашия офис. Ще настроим споделените устройства, като мрежови принтери, скенери, CCTV камери и NAS устройства.

Допълнително може да настроим  и firewall, за подобрена сигурност на Вашата мрежа. Това e защитна стена, която предпазва мрежата и компютрите от зловреден софтуер и непозволен външен достъп. Сигурността на вашата мрежа е от изключително значение, затова вие се нуждаете от правилна конфигурация. За допълнителна защита, ще създадем различни нива на достъп за различните Ви служители, клиенти и сътрудници. Така ще подобрите нивата на сигурност и достъпа до ресурси в компанията.

Отстраняване на мрежови проблеми

При възникване на какъвто и да е проблем, ще направим бърза диагностика, ще проследим проблема и ще го разрешим. Нашите ИТ специалисти са добре подготвени за различни проблеми. Можем да решим както софтуерни проблеми, така и хардуерни. Това означава, че дори и да се е повредило, някое от устройствата Ви, ние можем да го поправим или заменим.

Администрирането на мрежи е сложен процес и отнема много време. Това е причината много малки и средни бизнеси да се обърнат към нашия екип. Предавайки тази отговорност на външен сътрудник, спестявате време и пари, както и си гарантирате надеждни услуги.

Направете запитването си сега, чрез нашата контактна форма.