Поддръжка на сървъри

 

Сървърите са една от ключовите части на всяка компания. Те съдържат толкова много информация: ценна кореспонденция, данните на вашите клиенти и доставчици, дори цели уеб сайтове или приложения. Те са толкова важни, че не можем да си позволим, дори и за кратко, да продължим дейностите в организацията без тях.

IT 3S знае това и се стреми да осигури непрекъсната функционалност на Вашите сървъри. Услугата „поддръжка на сървъри“ е насочена към малкия и среден бизнес. Тези, които не могат да си позволят да са офлайн и имат нужда от постоянна сървърна администрация от професионалисти.

Трудно е такива компании да наемат необходимия персонал на постоянни позиции. Всички тези експерти и курсове за опресняване на знанията създава изключителен разход. Освен това, изградените професионалисти от Вас, спокойно могат да се преместят и да създадат проблеми за Вашата организация. Може да избегнете тези разходи и рискове, с помощта на външна сървърна поддръжка.

Ние Ви предлагане професионално управление на сървъри. Нашите специалисти се занимават с инсталиране, управление и оптимизиране на фирмените сървъри и свързаните с тях приложения. Това включва конфигуриране на всички приложения и прилагане на процеси за оптимално управление на сървъра. Като администратор на вашият сървър, ще приложим всички защитни механизми за да контролираме достъпа, целостта и безопасността на сървъра. Знаем колко важна е сигурността на информацията, затова ще направим всичко необходимо: от начина на свързване на сървърите, до софтуерна защита и бърза реакция при проблем. 

Можем да Ви предложи сървърна администрация, конфигурация и поддръжка на:

Локални сървъри

Поддържаме както Linux, така и Windows базирани сървъри. Ние можем да извършим нужните промени и да осъществим ъпдейти на системата ви. Настройваме файлови сървъри и регулиране на достъпа до ресурси. Конфигуриране на Active Directory. Създаване и менажиране на акаунти, за различните служители. Създаваме и поддържаме виртуални сървъри. Конфигурираме DHCP сървъри за вашата вътрешна мрежа.  

Уеб сървър

Независимо от вашия избор, Apache, IIS или nginx уеб сървъри, ние можем да ги конфигурираме и оптимизираме. Ще се погрижим и за сигурността на Вашият уеб сървър. Конфигурираме DNS, различни записи за оптималното функциониране на сайта Ви и мейл сървъра. Насочваме домейни, помагаме с валидирането на домейни със SSL сертификат, предварително закупени от вас. Извършваме местене на сайтове от един, на друг хостинг. Можем да създаваме периодично резервни копия на сайта Ви (backups).

Мейл сървъри

Настройки на мейл сървъри, мейл акаунти и спам филтри. Ние знаем как точно да настроим сървърите, с подходящите DNS записи, така че вашите мейли винаги да стигат целта си, без да пропускате кореспонденция с важни за вас клиенти и доставчици. 

Файлови сървъри

Поддръжка на файлови сървъри, защита и генериране на бек ъп-и. Нашите експерти могат да изградят и администрират мрежа от файлови сървъри във Вашия офис. Така всеки от служителите Ви, ще има достъп до ресурсите на компанията, според нивото им на достъп.

 

Изберете най-правилния вариант за поддръжка на вашите сървъри. Ние ще се погрижим за правилната администрация на Вашите сървъри.