Софтуерни решения

Вие се нуждаете от правилния софтуер за да превърнете вашите компютри в продуктивни инструменти за работа. Независимо дали сте в креативния бизнес, архитектура, администрация, финанси, счетоводство или друга сфера, ние имаме софтуерните решения за вас. Предлагаме операционни системи, приложен софтуер, антивирусна защита и сървърен софтуер.

След консултация с нашите експерти, Вие ще придобиете ясна представа за оборудването Ви, софтуерните нужди и начините за оптимизация.

Инсталиране

Ще инсталираме и конфигурираме софтуера на вашите компютри. Независимо от операционната Ви система, нашите специалисти ще запишат нужните Ви програми и драйвери за гладкото им функциониране. Инсталираме и по-специфичен софтуер, който се нуждае от допълнително конфигуриране.  

Обновление

За правилното функциониране и качествена защита, ще обновим версиите на програмите, които използвате до най-новите им възможни. Така ще се насладите на новите функции и ще избегнете проблеми със съвместимостта, когато работите с външни фирми.

Защита

Предлагаме инсталиране на защитен антивирусен софтуер. В зависимост от броя компютри и допълнителни устройства (NAS и сървъри), ще Ви препоръчаме най-подходящия пакет. Не поставяйте в опасност вашия бизнес и винаги използвайте подходяща антивирусна програма.

Лицензиран софтуер

Използването на нелицензиран софтуер създава огромни рискове за вашия бизнес. Неговото употребяване е незаконно и може да доведе до изземване на вашите компютри и периферия. Друг риск е защитните пропуски във версията на нелицензирания софтуер и липсата на удпейти. И не на последно място, такъв софтуер, вреди на имиджа Ви. Затова винаги използвайте лицензиран софтуер, както в офиса така и у дома.Целия софтуер, който предлагаме е лицензиран и Вие спокойно може да го използвате без да се притеснявате от негативни последствия.

Софтуер за сървъри

Предлагаме операционни системи и лицензиран софтуер за вашите сървъри. Различни версии на Windows server - 2012 и 2016, Datacenter, Standard и Essential, различни лицензи според броя на процесорите и ядрата. Към операционната система, ще Ви препоръчаме подходящи програми за вашите бизнес нужди. Ще Ви предложим цялостно решение, на базата на броя сървъри, които използвате. Предлагаме също и инсталиране на Linux с безплатен лиценз. Може да се възползвате от различни дистрибуции като Ubuntu, Red Hat, OpenSUSE, Debian, CentOS. Ние ще Ви помогнем да направите правилния избор съобразно вашите бизнес нужди.

 

Ние предлагаме цялостни софтуерни решения за малкия и среден бизнес, независимо дали става дума за компютри, лаптопи, сървъри или периферия. Ще намерим правилното софтуерно решение за вас, на оптимална цена.