Хардуерни решения

Искате  да закупите правилните компютри за офиса, но не разбирате от процесори памети и други компоненти? Чудите се дали сегашните могат да се ъпгрейднат или е време за нови? Или може би просто искате да направите неповторим подарък на вашето дете и да го зарадвате с перфектен геймърски компютър?

Хардуерът не е вашата силна страна, но не позволявайте това да Ви спира. Имате нужда от правилния помощник.

Започвайки с консултация спрямо изискванията на вашата компания, ние ще направим анализ на сегашното Ви оборудване, възможността за обновлението му. Ще Ви помогнем, както с избор на компютри и компонентите им, така и за сървъри и периферни устройства. Ще създадем идеалния план за вашите хардуерни нужди.

Консултация при избор на хардуер

На пазара на хардуер има толкова много решения и за правилния избор  се нуждаете от дълбоки познания. Нашите експерти ще се съобразят с вашия бюджет и необходимия Ви софтуер и ще препоръчат едно цялостно хардуерно решение за вашата компания.

Обновление на оборудване

Това, че вашите компютри и периферия вече са на няколко години, не значи че са за боклука. Ще прегледаме вашето оборудване и ще Ви предложим решения за ъпгрейд на компонентите им. Така ще повишите производителността на компютрите, ще им дадете още няколко години живот и ще си спестите разходи по изцяло ново оборудване.   

Разрешаване на хардуерен проблем

Имате проблем с наличния хардуер? Нещо се е развалило, но не знаете какво точно? Компютъра Ви или сървъра отказва да работи? Ще Ви помогнем с проблеми по съществуващия хардуер. Ще поправим или подновим развалените компоненти. Не е нужно да закупувате цял нов компютър ако проблема е малък и разрешим.  

Закупуване на хардуер

Освен консултация, може да ни се доверите и за закупуването на вашите компоненти. Ще Ви доставим  нужното хардуерно оборудване: компютри, периферия и части. Ще намерим най-изгодното предложение спрямо вашия бюджет и нужди. Вие може да поръчате от нас монитори, принтери, външни памети, компютри, таблети, сървъри, мрежово оборудване и други аксесоари. Всяка част идва с гаранция.

Доверете се на една компания с дългогодишен опит в изграждането на хардуерни решения. Ние ще Ви помогнем да направите оптималния избор съобразно вашия бюджет и необходимост.