Цялостни решения

Искате да създадете идеалния офис за вашата фирма? Намерили сте подходящо място, със зона за почивка и необходимите помещения, но тук започва трудната час. Какви компютри да закупите, какъв софтуер ще използват, интернет и локална мрежа, може би имате нужда и от Wi-Fi. Да не забравим и сървърите и споделени устройства за данни.

Този процес по осигуряването на ИТ нуждите, може да се превърне в един кошмар. Трябва да търсите различни изпълнители на всяка една малка задача – хардуерни доставчици, софтуерни представители, интернет фирми и такива за допълнително оборудване, като окабеляване и CCTV камери. Това ще отнеме изключително много време и на вярно пари.

Цялостни ИТ решения

По-добрия вариант е да намерите фирма, като нас, предлагаща цялостни ИТ решения. Ще изградим цялостна ИТ стратегия за вашия офис. Ние ще Ви консултираме за необходимото оборудване и софтуер. Колко и какви компютри да закупите. Ще решим информационните Ви нужди, изграждайки локална мрежа според спецификацията на офиса и ще регулираме нивата на достъп. Ще конфигурираме сървърите според нуждите Ви и ще предложим подходящия софтуер, така че вашите бизнес процеси да работят оптимално.

Тайм мениджмънт

Ние ценим времето на всеки един клиент. Работим по график, изработен спрямо вашето време. Вие ще имате представа от самото начало за цялостната цена, време за извършване на всички процеси. Така няма да бъдете изненадани с допълнителни разходи и забавяния.

Преместване на офис

Преместването в нов офис създава чудесна възможност да преосмислите сегашните си ресурси и нужди. Заедно с вас, можем да преоценим наличния Ви хардуер и да предложим решения за подновяването му. Ние ще се заемем с търсенето и закупуването на нужните Ви компоненти. Ще извършим и свързването им във вашата мрежа. Можем да проверим софтуера Ви, да го обновим или заменим с друг по-подходящ.

Аутсорсване на ИТ нуждите

Помагаме на чуждестранни фирми, които са решили да преместят част от дейностите си в България. С нашити цялостни ИТ решения, ние може да създадем идеалната стратегия за аутсорсинг компании, покривайки всичките ИТ нужди – софтуер, хардуер и техните конфигурации. Този процес може да започне дори и преди фирмата да е стъпила на Българска земя. Ние може да създадем бюджет и стратегия, на която фирмата може да базира очакваните си разходи.   

Поддръжка

След изграждане на цялостната Ви мрежа от компютри и устройства и тяхното конфигуриране и софтуерно осигуряване Вие ще имате нужда и от месечна поддръжка. Ние предлагаме софтуерна поддръжка, обновявайки вашите програми и настройването им според вашите нужди.

С IT 3S Вие получавате една цялостна ИТ услуга, започваща с изграждане на план за вашите ИТ нужди, реализирането му, създавайки напълно функционален офис, както и редовна ИТ поддръжка на софтуера и хардуера. Така всичките Ви ИТ нужди ще бъдат задоволени от един източник, без да имате нужда да организирате много изпълнители, за всяка една малка задача.

Цялостните решения Ви спестяват време, пари и най-вече предлагат сигурност за осъществяването на вашите бизнес цели.  

За детайлно описание на тази услуга, може да разгледате отделните страници “Софтуерни решения“, „Хардуерни решения“ и „Поддръжка“.