Локални мрежи

Всеки офис, независимо от дейността, се нуждае от бърза и качествена мрежа. Вие разчитате, че вашата локална мрежа няма да Ви разочарова, очаквате качествена услуга задоволяваща потребностите Ви.

Ние предлагаме една цялостна услуга, независимо дали става дума за изграждане на нова локална мрежа или подобряване на съществуващата. Проектираме мрежи, изграждаме ги, решаваме проблеми със съществуващи мрежи, конфигурираме различни мрежови устройства, изграждаме VPN и оптимизираме мрежите Ви. Свържете се с нас, ще Ви консултираме и заедно ще изградим план как да оптимизираме вашата локална мрежа.

Проектиране на мрежа

Имате нужда от бърза локална мрежа за новият си офис, както и пълно Wi-Fi покритие? Ще започнем с оглед на място, след което започваме със създаването на проект.  Ще се съобразим с бизнес нуждите Ви и ще създадем оптималния план за вашия офис. Ще придобиете представа, от самото начало, за всички дейности по изграждането на локалната мрежа, времетраене и нужни компоненти.

Изграждане на мрежа

Нашите техници ще изпълнят проекта. Ние извършваме окабеляване, свързване на мрежови устройствата, изграждане на точки за достъп, настройки на мрежовите устройства, както и конфигуриране на софтуера. Придържаме се стриктно към изградения проект, така че сроковете и качественото са гарантирани.

Премахване на проблеми свързани с мережата

Ако имате проблеми и мрежата Ви не работи както очаквате, не се колебайте и се свържете с нас. Ние ще открием проблемите, били то софтуерни или хардуерни. Бързо ще отстраним мрежовите проблеми и Вие отново можете да продължите нормалната дейност на компанията.

Конфигурация на мрежово оборудване

Ние ще конфигурираме вашите устройства. Изграждаме мрежа, настройваме рутери и  суъчове, така че да мрежата да е максимално защитена. Допълнително ще конфигурирме и Wi-Fi, за максимално покритие. При нужда от допълнителен Firewall, Ще Ви помогнем да администрирате достъпа до мрежата Ви , като конфигураме ACL(Access control list) и приложим нужните ограничения за достъп . Така ще повишите сигурността на мрежата и ще имате способността например да ограничите достъпа на вашите служители към определени сайтове.

Допълнително настройваме сървъри, мрежови устройства, NAS устройства и мрежови принтери за споделеното им ползване. Подобрете продуктивността в офиса и разширете възможностите.

Изграждане на VPN

Виртуалната мрежа добавя още едно ниво на сигурност, така Вие може да позволите на вашите служители да ползват ресурсите на компанията от разстояние, но през защитена мрежа. Така, важната информация не може да „изтече“ към неприятелски ръце.

Оптимизиране на мрежата

Освен изграждане на цяла локална мрежа, ние можем и да оптимизираме вече съществуваща. Ще направим оценка на съществуващата ИТ инфраструктура и ще предложим варианти за осъвременяването.

Ние можем да изградим цялостна мрежа от самото начало или да решим проблеми с вашата съществуваща такава. Всеки офис е различен и има нужда от индивидуален план. Моля свържете се с нас за да получите оферта според нуждите Ви.